március 28.
Gedeon, Johanna

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Központban Magyarország underground dívája, Péterfy Bori
A Stílusvadászból kiderül, hogyan lett Péterfy Bori igazi underground díva.

Napjainkban egyre többen küzdenek bizonyos ételallergiákkal, ezúttal nekik próbál segíteni a műsor egy-egy finom recept ajánlásával. Folytatódik a divattipp rovat, amiben öltözködési tanácsokat kaphatnak a magas és vékony testalkatú hölgyek. Szó lesz továbbá a modern füllyukasztásról és a fogorvos szakértő az amalgám tömésekkel kapcsolatos tényekről és tévhitekről is beszél. Végül, de nem utolsó sorban egy igazi különlegességgel is találkozhattok: a csipke és az üveg izgalmas találkozásának lehettek szemtanúi.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. november 2. 12:15

Címkék: stílusvadász   tatár csilla   divat   zene   gasztronómiaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG