október 19.
Nándor

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
STÍLUSVADÁSZ
Három tehetség egy családban
A StílusVadászban ezúttal egy művész família három tagja mesél az alkotás öröméről, kreativitásról és inspirációról.

Pár évvel ezelőtt ütötte fel a fejét egy új betegség, a stresszorexia. A Stílusvadász kideríti, hogy miről is van szó pontosan és a betegség kiváltó okait is próbálják feltárni egy szakértő segítségével. Most sem maradhat el a gasztronómia rovat: a középpontba a keleti ízek kerülnek. Ezen kívül olyan letisztult stílusú bútorokat is láthatsz, melyeket raklap ihletett és szinten minden enteriőrbe könnyen beilleszthetőek. Végül pedig bemutatkozik a variálható kabát, ami ha kell elegáns viselet, de egy-két mozdulattal egy sportos dzsekit is csinálhatunk belőle.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 


Korhatár: 12 év

2014. október 19. 12:07

Címkék: stílus   stílusvadász   tatár csilla


SZAVAZZ!

Szerinted melyik sport adja a legjobb edzettséget a Ninja Warrior monumentális akadálypályájának meghódításához?

A
foci
B
rúdtánc
C
sziklamászás
D
ketrecharc
E
gyúrás
F
parkour
G
úszás
H
kajak-kenu
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG