március 31.
Árpád

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Budapest, a színes város
A StílusVadász tesz egy sétát Budapest közterein és szemügyre veszik azokat az urban art alkotásokat, melyek a város tűzfalait színesítik.

Legyen szó akár divatról, akár stílusról, kiderül, hogy nem lehet elég korán kezdeni és már a 7-8 éves gyerekekből is mini stylistok válhatnak. A stílusos megjelenés a mindennapokban is fontos szerepet játszik a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. A részletekbe Szűcs Péter avat be titeket, aki tanácsokkal is ellát a sikeres párválasztással kapcsolatosan.
Végezetül megismerkedhettek egy újfajta repülési élménnyel és a gasztronómia rovatban ezúttal a házilag elkészített savanyúságok rejtelmeibe kaphattok betekintést.
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. október 5. 12:10

Címkék: stílusvadász   stílus   művészet   gasztronómiaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG