augusztus 22.
Menyhért, Mirjam

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Élj kreatívan!
Nézd meg a Stílusvadász legújabb részt.

A StílusVadászban többek között megismerhettek egy kreatív bloggert, aki elkalauzol titeket a trendi tevékenységek világában. De a műsor vendége lesz egy olyan bross-készítő is, aki lehetővé teszi, hogy a hétköznapokban kedvenc emlékeink velünk legyenek. Szeptember a szüret ideje, ebből az alakalomból a műsor is tiszteleg a szőlő zamatos nedűje előtt; borszakértő segít abban, hogy az egyes borfajtákhoz milyen ételt érdemes. Stílusos bőrkiegészítőket is láthattok, ezúttal azonban nem nektek, hanem házi kedvenceiteknek.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 21. 11:19

Címkék: tatár csilla   stílus   divat
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG