április 5.
Vince

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Kokedama – a növény, mint design elem
A mostani adásban megismerkedhettek Németh Edinával, aki izgalmas papír installációkkal foglalkozik és elmeséli, hogy mi mindenre lehet ezeket az installációkat használni.

Bemutatkoznak Csobádi Eszter ruhadarabjai is, melyek egyaránt alkalmasak utcai viseletre és elegánsabb alkalmakra is, Eszterre pedig jellemző, hogy szeret mindegyik darabba egy kis csavart beletenni, mint például printek, a paplan nyakú topok, vagy a festett gyöngyök. Te hogyan indítod a napodat? Ugye a reggeli feltétlenül benne van? Ha eddig nem tartottad fontosnak a reggeli étkezést, most garantáltan kedvet csinálunk hozzá. Vajon mi történik, ha két különböző területen dolgozó tervező találkozik? A tervezőpárosunk egyik tagja, Berecz Vanda, elárulja nekünk hogyan készülnek bőr kiegészítők és ékszerek egy koncepcióra két alkotótól. Végül, de nem utolsó sorban pedig kiderül, hogy pontosan mi is az a kokedama. Elöljáróban annyit megtudhatsz, hogy egy növényről van szó.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 14. 11:19

Címkék: stílusvadász   divat   stílus   tatár csillaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG