június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
A tervezés családban marad
A mostani StílusVadászban bemutatunk neked egy anya-lánya tervezőpárost, Ács Ilonát és Pápai Lillát.

Ilona táska és bőrkiegészítőket tervez, Lilla pedig ruhákat. A két tervező ezúttal életében először együtt készített közös kollekciót, elmesélik hogyan inspirálódtak egymásból és mennyire volt gördülékeny a közös munka. Az iskolakezdés okán egy olyan magyar formatervezővel ismerkedhettek meg, akinek a fejéből az írásfejlesztő toll ötlete pattant ki. Szűcs Péter főszerkesztővel ezúttal a pop-rock divatra kifejtett hatásáról beszélget Csilla, kiderül, hogy mekkora hatással vannak ránk a nemzetközi és hazai pop-rock ikonok stílusukkal és megjelenésükkel. Végül a szépségápolással is foglalkozunk, méghozzá egy olyan területtel, amit otthon kifejezetten jól el lehet sajátítani: ez a körömápolás.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 31. 11:39

Címkék: tatár csilla   divat   stílusKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG