június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Házi fagyi a konyhánkból
A StílusVadász mostani részében ellátogathatsz a vietnámi származású tervezőhöz, Anh Tuanhoz, aki legújabb kollekciójáról mesél.

A StílusVadász utánajárt, hogy mi a különbség a hagyományos és a holisztikus kozmetika között. Megmutatják neked hogyan készíthetsz percek alatt hideg nyári finomságokat. A Blogger rovatban ezúttal egy lakberendezővel, Nikoletti Petrával beszélget Tatár Csilla, a most nagyon divatos lakberendezési stílusokról, többek között például a hazánkban is reneszánszát élő vintage stílusról. Végezetül egy olyan tervezőt mutatnak be, aki a fa varázslatos világába kalauzol téged és akinek a segítségével akár minden nap közel érezheted magad a természethez.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 17. 11:39

Címkék: tatár csilla   divat   stílus   trendKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG