május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
STÍLUSVADÁSZ
Extrém sportok a vízen és vízparton
A Stílusvadász következő részében extrém vízi sportokkal ismerkedhettek meg. És elleshetitek Fecó házigazdától a grillezés legapróbb fortélyait is.

A StílusVadász ezúttal a Tisza-tó partjáról jelentkezik. Felkutatják, hogy milyen sportokat űzhet az, aki a víz melletti pihenését aktívan szeretné eltölteni. Csilla és a háziasszonyok, valamint Fecó, a házigazda pedig egy kerti partit rendez, melynek keretén belül elsajátíthatjátok a legjobb grillezési technikákat. Pár perc erejéig betekintést nyerhettek a fitnesz modellek világába, Fekete Tünde mesél arról, hogy milyen is ez az életforma valójában. A design ezúttal sem maradhat el: bemutatják mi történik, ha a fém és a cérna Domokos Dóra kezei között találkoznak, valamint kiderül, hogy milyen az, amikor egy vad és egy visszafogott természetű tervező egymásra talál és közös ruhamárkát indítanak.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 10. 9:40

Címkék: stílusvadász   tatár csilla   stílus   divat
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG