július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Stílus a vízparton
Akik odafigyelnek arra, hogy mit viselnek az utcán a hétköznapokon, azoknak legalább olyan fontos, hogy miben jelennek meg a vízparton.

Akik odafigyelnek arra, hogy mit viselnek az utcán a hétköznapokon, azoknak legalább olyan fontos, hogy miben jelennek meg a vízparton. Korábban már beszámolt a Stílusvadász az idei fürdőruha trendekről, ezúttal pedig olyan darabokat mutat nektek, melyeket magyar tervezők alkottak, akiknek stílusa minden korosztályt megérint, hiszen az összes darab egytől egyig időtlen eleganciát képvisel. A fürdőruha mellett a nyár másik elmaradhatatlan kelléke a napszemüveg: megtudhatjátok, hogy ki áll a magyar márka mögött, akik fa keretes napszemüvegeket készítenek. Csilla ezúttal ellátogat Szegedi Kata, divattervező showroomjába, akivel arról beszélget, hogyan jött Kata életébe a siker és mi a titka ennek a sikernek.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. július 13. 11:55

Címkék: tatár csilla   stílus   stílusvadász   divat   trendKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG