január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Főállású blogger! Lehetséges ez?
A StílusVadászban a divatról ezúttal a sokak által ismert divatblogger, Festy mesél. Ő az a blogger, aki attól vált híressé, hogy saját magát fotózta különböző trendi outfitekben.

 Festy elárulja Csillának hogyan jutott el odáig, hogy ma már főállású bloggerként tengeti a napjait és kiderül mi ennek a titka. A divat mellett a másik központi téma a szépségápolás: most egy olyan eljárással ismerkedhettek meg, amitől fiatalabb lesz az arcbőr, olyan hatékonysággal, mintha azt szépészeti beavatkozással értük volna el, mégis mindezt a sebészi kés nélkül.
A Gasztro rovatban az olasz ízeket csalogatják elő a konyhában, de nem a megszokott tészta és pizza kerül most terítékre, hanem egy nagyon könnyen elkészíthető olasz édesség, a panna cotta.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. június 29. 11:20

Címkék: stílusvadász   tatár csilla   művészet





KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG