július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Trendi fürdőruha és smink a vízparton
A Stílusvadász ezúttal górcső alá veszi az idei fürdőruha divatot.

Szó lesz a színekről és fazonokról, néhány praktikus tanáccsal is ellátják a hölgyeket, hogy kinek milyen fazon áll a legjobban és arról is beszélgetnek, ami manapság egyre nagyobb slágernek számít, a különféle fürdőruha kiegészítőkről is. Ezen a téren ugyanis már igen széles a paletta: a kendőtől az overallig találunk a fürdőruhánkhoz passzoló kiegészítőt. Azt is megmutatják Tatár Csilláék, milyen az idei nyár trendi sminkje, a no make-up look és a kávé szerelmeseinek bemutatják a következő szenvedélyüket: a designt, ami a kávés zsákokból készül.
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. június 22. 11:10

Címkék: fürdőruha   tatár csilla   stílus   stílusvadász   kávéKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG