augusztus 16.
Ábrahám

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
STÍLUSVADÁSZ
A home staging rejtelmei
A Stílusvadász csapata ezúttal utánajárt annak, mi is az a home staging. Valamint azt is megtudhatjátok, mit keres a méhméreg a kozmetikumokban.

A Stílusvadász stábja ellátogat egy méhészetbe, ahol megismerkednek a méhek életével és arra is fény derül, hogy milyen sok mindenre használhatjuk a mézet és a méhmérget is, akár a kozmetika területén is. Hallottatok már a home staging fogalmáról? Csilla ezúttal elmerül a lakberendezés eddig szinte sokak számára ismeretlen területében, a home stagingben. A magyar motívumvilág manapság reneszánszát éli, most a Stalusvadász bemutat egy tervezőpárost, akik megtartva a hagyományokat a hordhatóság jegyében készítik a ruháikat.
A Tudatos háziasszony rovatban pedig ezúttal takarítási praktikákat ad Heni, aki a nagytakarítástól kezdve, a napi rutin feladatokig gyakorlati tanácsokkal lát el mindenkit.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 


Korhatár: 12 év

2014. június 8. 12:50

Címkék: stílusvadász   tatár csilla   kozmetika


SZAVAZZ!

Szerinted mi kell egy tökéletes balatoni vakációhoz?

A
jó időjárás
B
kalandok
C
bulik
D
flört
E
pénz
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG