július 2.
Ottó

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Érkezzünk stílusosan az esküvőre!
Ezúttal megtudhatjátok, hogyan érkezzen meg stílusosan az esküvőre az ifjú pár. Továbbá modern, lakberendezési tárgyként funkcionáló hangfalakat szólaltat meg a Stílusvadász stábja.

Ha egy vőlegényt kérdezünk arról, hogy mi az egyik legfontosabb dolog az esküvőn, akkor nagy valószínűséggel azt a választ kapjuk, hogy az autó amiben a menyasszonyával végigmasíroznak a szertatás helyszínétől a vacsorahelyszínig. A Stalusvadász esküvőszervezője mesél arról, hogy mi most a trend az esküvős járműveket illetően, és kiderül, hogy mekkora móka lehet az egész násznép számára, ha őket is valami szokatlan járművel utaztatjuk. A Gasztro rovatban egy csipet Mexikót varázsol most nektek a műsor egy olyan recept kíséretében, ami akár egy laza hétköznapi baráti vacsora fénypontja is lehet. A magyar dizájnerek kreativitása sokszor minden elképzelhetőt felülmúl: most egy olyan csapatot ismerhetsz meg, akik minőségi hangfalakat készítenek egyedi kivitelezésben, az otthonod enteriőrjébe illeszkedően.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. június 1. 11:30

Címkék: tatár csilla   stílusvadász   esküvőKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG