január 26.
Vanda, Paula

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Itt a nyár: trendi városi lépők és napszemüvegek!
Ezúttal megismerhetitek az unisex, bárki számára könnyen összerakható bőrcipőket. Továbbá egy igazán finom eperkülönlegesség is készül.

Csilla utánajár, hogy mi számít slágernek az idei év napszemüveg divatjában, kiderül, hogy mely darabok számítanak idejétmúltnak és arról is szó lesz, hogy mi a helyzet azokkal, akiknek dioptriás szemüvegre van szükségük.
A műsor felfedezi a trendi városi lépőt is, mely ideális biciklizéshez vagy városban rohangáláshoz, a lényeg, hogy minden esetben a kényelemé a főszerep. Ugyan nem indult még el igazán a befőzés szezonja, de az eperszezon dübörög, így a műsor gyakorlott háziasszonya most egy különleges eperdzsem receptet mutat Csillának, melyet kezdő háziasszonyok is bátran kipróbálhatnak.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. május 25. 12:50

Címkék: stílus   stílusvadász   tatár csilla   édesség

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG