június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Esküvő stílusosan!
Ezúttal megtudhattok mindent a futásról, valamint megismerhetitek a legtrendibb esküvői stílusokat is.

Már elkezdődött az idei esküvő szezon, így mi más lehet a mostani adás egyik központi témája, mint a stílusos esküvő megteremtése. Landesz Kati, esküvőszervező mondja el, hogyan teremtsük meg a harmóniát a ruha, a dekoráció, a helyszín és az autó között!
Terítékre kerülnek a négylábú kedvencek is, megtudhatjátok melyek azok a kutyabarát helyek, ahova akadálytalanul vihetitek be őket.
A mozgás sem maradhat ki a sorból, górcső alá viszi a műsor a futást, ami ma már hazánkban is egyre népszerűbb mozgásformának számít.
Te milyen vásárlónak számítasz? Melyik vagy az állatok közül? A gepárd, a varacskos disznó vagy az elefánt? Hogy miről is van szó, az kiderül a vásárlási szokásokról készített riportból.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Tatár Csilla, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2014. május 18. 11:20

Címkék: tatár csilla   stílus   stílusvadász   futásKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG