november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Valódi nőknek, a valódi nőkért
A mostani adásban bemutatkozik Török Réka, ékszertervező, aki elmeséli hogyan jutott el a ruhák tervezésétől egészen az extravagáns ékszerekig.

Csilla egészen merész lépésre szánta el magát: egy fotósorozatot készítettek vele, melyen először smink nélkül fotózták, majd sminkben és végül ezt a képet retusálták, mintha egy külföldi divatmagazin címlapjára készült volna a fotó. Ezzel szeretné a Stílusvadász erősíteni a valódi nőkben és tinikben azt a képet, hogy senki sem tökéletes és nagyon kevés olyan nő van, akik a szupermodellek szépségével és alakjával büszkélkedhet. Csilla utánajár, hogy melyek azok a képességfejlesztő gyerekjátékok, amik a kisfiúk és kislányok kreativitását egyaránt növelik. Közeledik a húsvét, ilyenkor már sokan arra készülnek, hogy mivel dekorálják az otthonukat, az ünnepi asztalt, no és persze a tojásfestésről se feledkezzünk meg. Ehhez ad nemcsak trendi, hanem praktikus tanácsokat is a műsor.
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. április 19. 11:15

Címkék: tatár csilla   stílusvadász   fotózás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG