november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Bor és design találkozása
Tatár Csilla a StílusVadász mostani részében ellátogat egy olyan borkereskedésbe, ahol borok ihlette tárgyakkal is találkozhatunk.

Tatár Csilla beszélget az alkotókkal, akik történetesen egy testvérpár. Oláh Zsigmond és Reményi Évi neve talán sokaknak nem ismeretlenek: most elmesélik hogyan is találkoztak és jelenleg milyen közös projekten dolgoznak. Csilla természetesen nem tudta megállni, hogy ne próbálja fel a finom, nőies darabokat! Manapság már nem meglepő, hogy a design a gyerekszobába is becsempészi magát: olyan játékokat láthatsz, melyek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem a gyerekek kreativitásához is nagyban hozzájárulnak.


Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. április 12. 11:05

Címkék: tatár csilla   stílus   stílusvadász   bor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG