november 30.
András, Andor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Férfi zakók és retro hangulatot idéző táskák
Két tehetséges tervező segítségével a tavaszra hangolódhattok, továbbá megismerhettek néhány alternatívát az elektronikus kütyük szállítására és tárolására is.

Ahogy már korábbi adásokban tette  Stílusvadász, most is próbál a férfiaknak kedvezni: egy olyan tervezőpárost mutatnak be, akik kifejezetten férfiaknak terveznek ruhát, melyek nagyon sajátságos mintákkal készülnek, így kizárt, hogy viselőjük ne tűnjön ki a tömegből. Aki szeretné újraélni a '80-as évekbeli iskolatáska divatot a mai modern elemekkel párosítva, az szemet gyönyörködtető darabokban merülhet el. Cakó Kingát és Kármán Orsit külön-külön már láthattátok az adásban, most azonban kiderül mire készültek együtt az elmúlt időszakban.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. március 29. 11:05

Címkék: dobó kata   stílus   stílusvadász   tatár csilla

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG