április 22.
Csilla, Noémi

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
STÍLUSVADÁSZ
Fiatal formatervezők világa
A StílusVadász ezúttal az Iparművészeti Múzeumba látogat, ahol fiatal tehetségek darabjait tekinti meg. A díjnyertes formatervezői munkák közül láthattok nem mindennapi design lámpákat és egy porcelánkészletet, mellyel becsempészhetitek a természetet egy városi lakásba is.

Kiderül továbbá: hogyan vezet a festészet a fényfüzérek készítéséhez, és hogy mi mindent lehet kihozni egy egyszerű kézműves technikából. Egy kis műhelyben dekoratív betonlapokat láthattok, amelyek a régi magyar házak csempemintáit újragondolva ékesíthetik az enteriőrt. Majd egy modell múlttal rendelkező tervező kelti életre montázsait a ruháin, ami bebizonyítja, hogy lehet valaki szolidan és feltűnően is stílusos. Végül pedig egy fotózás kulisszái mögé leshettek be a StílusVadásszal, ahol kiderül, hogyan hat a divatanyagra a fotós, a modell és a tervező hármas összhangja.
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. március 15. 11:15

Címkék: dobó kata   stílus   stílusvadász


SZAVAZZ!

Szerinted mi lehet a duettpárok sikerének titka?

A
az, hogy viccesek és van humorérzékük
B
az, hogy bevállalósak, a nehéz daloktól sem riadnak meg
C
az, hogy a profi énekes párja tényleg megtanul énekelni
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG