november 30.
András, Andor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Csodalámpák és berlini kalandok
A Stílusvadászból kiderül, hogy hogyan lesz egy használati tárgyból lámpa és bevezetik a nézőket a natúr szappanok és fürdőgolyók világába.

A StílusVadász ezúttal egy egyedi lámpakollekciót mutat be, melyeket a tervező személyes történetei ihlettek. Ezután vagány design ékszereket láthattok, amiket készítője is szívesen visel - míg el nem irigylik tőle. Szűcs Péter elárulja, hogyan zajlott Hámori Gabriella címlapfotózása a berlini hotelben, mely régre visszanyúló történetet ápol a kulturális központban. Majd természetes szappanokat és fürdőgyöngyöket vesznek lencsevégre, és megtudhatjátok testi és lelki gyógyhatásukat. Végül egy szitanyomó műhelybe látogat el a stáb, ahol az ősi technikával modern mintákat készítenek.
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: 12 év

2015. március 8. 12:00

Címkék: stílusvadász   dobó kata   stílus   divat

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG