november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Édesség egészségesen
Reformédességet készít a Stílusvadász stábja és a ruhák kapcsán Rúzsa Magdival beszélget Dobó Kata.

A Stílusvadász adásában Varga Gábor egy különleges recepttel kedveskedik az egészséges életmódot vagy speciális étrendet követőknek. Dobó Katáék bemutatnak egy designer párost, akik eltérő személyiségük összehangolásával és szokatlan anyagpárosítással tervezik meg kollekciójukat, s azon keresztül megtudhatjátok, mik a várható tavaszi trendek. Egy képzőművész papírból készít majd újrahasznosított művészi alkotásokat, a Stílusvadász táskatervező vendége pedig szó szerint formabontó bőrművekkel kápráztat el mindenkit. Ezenkívül két Rúzsa Magdihoz is ellátogatnak Katáék, hogy kiderítsék, hogyan inspirálják egymás munkáját.
 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2015. március 1. 12:20

Címkék: dobó kata   stílus   trend   divat   rúzsa magdi

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG