szeptember 30.
Jeromos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Farsangi édes pillanatok
Ebben a részben Dobó Kata egy órarestaurátor gyűjteményét látogatja meg, melyben megtalálható például az első digitális zsebóra és számos antik darab, egytől egyig őrizve saját történetüket.

A Stílusvadászból megtudhatod hogyan lesz egy robotból párna, és hogy hogyan lehet csavart vinni a visszafogott eleganciába az anyagok tudatos megválasztásával. Szépség rovatunkban a sminkelés alapkövéről, az alapozásról tanulhatsz pár praktikát, a farsang megkoronázásaként pedig gyönyörű rózsafánkok készítését is lesheted el.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.

 

Korhatár: 12 év

2014. február 16. 11:20

Címkék: stílus   stílusvadász   dobó kata

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG