június 5.
Fatime, Fatima

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Tolvai Reny ezer arca
Tolvai Renyről köztudott, hogy imádja a cipőket és a sminkeket, így hát a Stílusvadász is elért hozzá. A műsor megmutatja Reni ezer arcát különböző frizurákkal és sminkekkel!

Dobó Kata ezúttal annak jár utána, hogyan lesznek színházi relikviákból design-os ajándéktárgyak, melyeket szívesen teszünk ki a polcunkra otthon, vagy akár szívesen hordunk a vállunkon minden nap!  A divat a gyerekeket sem kerülheti el, vidám és mégis elegáns ruhadarabokkal ismerkedhetsz meg a Stílusvadászban. Ezen kívül középpontba kerülnek a finom bőrök is, nem mindennapi táskák és tárcák formájában.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.

 

Korhatár: 12 év

2014. február 9. 11:39

Címkék: tolvai reny   stílusvadász   dobó kataKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG