április 5.
Vince

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Stresszoldó technikák a hétköznapokra
A rohanó világunkban annyi a teendő, hogy lassan elfeledünk önmagunkra szánni néhány percet.

Az autóban ülve, a legnagyobb dugóban minden adott arra, hogy kicsit befelé fordítsuk a figyelmünket! Még jobb eredményt érhetünk el, ha a testünkön található energetikai pontokat stimuláljuk, ebben segíthet egy kineziológus. A Stílusvadász ellátogat Jordán Adél színésznő színházi öltözőjébe is. Dobó Katával arról beszélgetnek: mi kell ahhoz egy színésznek, hogy ráhangolódjon az előadására. A műhelyébe invitálta a Stílusvadász az a lány, aki pár évvel ezelőtt érkezett hazánkba és külföldiként azóta egészen egyedi és extravagáns cipőket készít. A praktikusság és a funkcionalitás akár ékszerek jellemzői is lehetnek, variálható ékszerekről lesz szó, teljesen különleges matériákból.
Stílusvadász - 2014.02.02.

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.

A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.

 

Korhatár: 12 év

2014. február 2. 11:50

Címkék: stílusvadász   stílus   trend   dobó kataKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG