október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Hangulatba hozunk karácsonyra
Még nem késő a lakásunkat ünnepi hangulatba öltöztetni, ebben segít egy dekoratőr, aki nagyon sok apró trükköt árul el, hogy mivel dobhatjuk fel nem csak a lakást, hanem az idei karácsonyfánkat is!

Ilyenkor már sok háziasszony azon töri a fejét, hogy mi legyen a karácsonyi menü; erre is mutat a műsor egy alternatívát. Akik tanácstalanok, hogy mivel lepjék meg szeretteiket, azoknak kézműves ajándékötletekkel kedveskedik a Stílusvadász. Vigyázat, mert aki rákap ezekre nem kizárt, hogy saját magát is megajándékozza egy-egy darabbal!  A stílusos cipő az ünnepek idején sem hiányozhat a gardróbunkból! Dobó Kata utána jár melyek az idei év legtrendibb darabjai!
Nézd meg a Stílusvadász videóját!

A TV2 szombatonként jelentkező műsora a Stílusvadász, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról, vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.
A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő lesz: Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, saját ötleteit, véleményét is megosztja a nézőkkel.

Korhatár: 12 év

2013. december 14. 14:20

Címkék: stílusvadász   trend   divat

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG