október 24.
Salamon

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
STÍLUSVADÁSZ
Nagy Adri szerelme, a futás!
A Stílusvadászban Nagy Adri elárulja, hogyan tartja karban a testét, és ismét egy menyasszony kap tökéletes megjelenést a nagy napra.

Szó esett neonszínű sportcipőkről és a Sport expo is bemutatkozik a Stílusvadász adásában. Amatőröket és versenyszerűen sportolókat is szívesen látnak. Itt szerette meg a futást Nagy Adri, aki idén énekesnőként is fellép a rendezvényen.

 

Nézd meg a Stílusvadász videóját!

Stílusvadász címmel indul a TV2 új, szombatonként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról, vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.
A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő lesz: Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, saját ötleteit, véleményét is megosztja a nézőkkel.

Korhatár: 12 év

2013. szeptember 28. 14:30

Címkék: dobó kata   nagy adri   menyasszony   gasztronómia   teljes adás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG