április 20.
Tivadar

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ

Egy kamionmentő monstrumot tesztelt a Speedzone
Vályi István ezúttal egy kamionmentő-kamiont mutatott be a nézőknek. A jármű ára újonnan nagyjából 150 millió forint, a videóban látható monstrumot azonban maga a tulajdonos rakta össze. Csak két adat: a súlya 23 tonna és 120 tonna mozgatására képes.

CÍMKÉK:
speedzone   kamion  
Műsoraink / SPEEDZONE

Tudtad? Így készül egy lakóbusz...!

Kíváncsi vagy rá, hogyan készül egy lakóautó? Vályi Istvánék most megmutatják neked a gyártási folyamat mozzanatait, és menet közben is tesztelnek. 

Ilyet még nem láttál! Ördög Nóra kukásnak állt?

A Speedzone című műsor ˝Kukás contest-jének˝ legújabb versenyzője Öred Nóra volt, aki így kukásautót vezetett, kukákat emelt, majd ki is ürítette azokat... mindezt időre! Vajon sikerült legyőznie ...

Vadiúj SUV-ot tesztelt a Speedzone!

A Speedzone Frankfurtba repült, hogy ott tesztelje az új Opel Grandland X-t, ami gyakorlatilag egy Peugeot 3008-as... A Kukás contestben ezúttal Ördög Nóri mérettetett meg. 


Vissza az időben: autócsodák lepték el a Hungaroringet

Klasszikus sportautók versenyeztek a Hungaroringen, természetesen a Speedzone is ott járt! Készülj fel: fantasztikus autócsodákat látsz majd a műsorban! 

Speedzone: Irány a szántóföld!

Baja felé vette az irányt a Speedzone, hogy mindenféle ultramodern mezőgazdasági gépet próbáljon ki... Tartsatok velük! 

Speedzone: Repülők, autók, retro

A Speedzone egy ˝cars and coffee˝ rendezvényen járt az Aeroparkban, ahol így nemcsak repülőket, de számtalan retro autót is látott Vályi István. 

Speedzone: drift, benzingőz és autócsodák

˝Aprópénzből vásárolt, majd feltuningolt járgányok, gumifüst, és jónéhány tonna vas traktorok formájában – Ez a Speedzone. 

Speedzone: Itt a nagy terepjáró-teszt!

Vályi István a Speedzone adásában különböző terepjárókat állított nagy kihívás elé: egy roppant meredek, sáros szakaszon tesztelte meddig jutnak el.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő »
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG