VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Őrült arcok, polgárpukkasztó karakterek: Íme a Séfek Séfe legviccesebb karakterei


A séfeknek bizony nem volt könnyű dolguk a válogató során, ugyanis számos rettentően rossz, elbénázott fogást kellett megkóstolniuk. Sokszor nem csak maga az étel volt "különleges", hanem az is, aki főzte. Cikkünkben most felidézheted azokat a karaktereket, akiket igencsak nehéz lesz elfelejteni!

Ismerd meg a Séfek Séfe első adásának csinos jelentkezőjét, Géczi Beatrixot! Vajon a dögös anyukának, aki éjszaka királynője volt sikerült lenyűgöznie a zsűriket?


Gererdo Manuel Arcos egy kis színt vitt már az első percekben a Séfek Séfe műsorába. Annyit elárulunk, hogy a Mexikóból érkező energiabomba egy igazán különleges étellel próbálja majd lenyűgözni a zsűrit, rögtön lesokkolva a séfeket.


Bár sámliról főz a Séfek Séfe mélynövésű szakácsa, de célja az, hogy valami maradandót alkosson a konyhában. A hobbiszakács elárulta, hogy nem csak a főzés a szenvedélye, hanem a nők is. Hogy sikerül-e lenyűgöznie a séfeket, az ma este biztosan kiderül!


Hatalmas vagány mosollyal vágott neki a főzésnek a Séfek Séfe egyik versenyzője, és nem mást használt hozzá, mint egy vasalót.


Böbe néni igazi Krausz Gábor rajongó, akinek hatalmas vágya teljesült azzal, hogy sikerült lenyűgöznie a séfet főztjével. "Vágytam már a Gáborra!" - jegyezte meg.


Totálisan kiakadt a Séfek Séfe szakács versenyzője: "Nagyképűek a séfek" - mondta.


Ki felejthetné el Kozit?


Az "57 éves" Bence elég hatalmas és álmokkal vág neki a versenynek! A fiú bemutatkozó videója eléggé sajátos, a kérdés már csak az, hogy főztje is ilyen habókos lesz-e, mint ő maga.


Gyöngyöspatán viseletes népviseletben indultak útnak Budapestre Magyarország egyik legkisebb városából az a három idős asszony, akik tradicionális főztjükkel szeretnék elnyerni a kritikus zsűri tetszését. Vajon van helye a három hölgynek a konyhában? Este kiderül!


Bence ördögi kacajjal fejtette ki, hová helyezné fel a répát a főzés során...


Majd egy tál jégkockába nyomta a fejét, hogy lehűljön egy picit...


Sok-sok érdekes karakter érkezett a séfek elé, egy alkalommal egy juhász is elindult hozzájuk szerencsét próbálni, sajnos azonban sikertelenül.


És hát ki felejthetné el Cianénit, a Séfek Séfe válogatójának legnagyobb sztárját? A 86 éves Cicanéni, óriási lelkesedéssel és fiatalokat megszégyenítő energiákkal vágott bele a főzésbe, és rögtön belopta magát a szívünkbe.

Címkék: séfek séfe 2   séfek séfe   sefek_cikk

2019. december 31. 8:20


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS