VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Most már biztos: Krausz Gábor nem csak séfnek tökéletes, hanem apukának is


Krausz Gábor sem tétlenkedett a Séfek Séfe konyhájában, számos emlékezetes pillanatot okozott a nézők számára a sztárséf is. Gábor mindig elképesztő türelemmel és megértéssel fordult versenyzői felé, amely tulajdonság bizony apaként is nagyon nagy előny! Tarts velünk, és idézzük fel azokat a pillanatokat a Séfek Séfe konyhájából, mikor Gáboré volt a főszerep!

Már a verseny kezdetén egy elképesztően humoros oldalát mutatta meg a sztárséf, ugyanis a kóstolás során Wolf András szemüvegét próbálta fel, amelyet viselve teljesen új embernek érezte magát. Krausz Gábor ˝csodakiegészítőjével˝ nem csak okosabb, hanem jobb szakács is lett! - mondták.


Egészen megható volt az a pillanat is, amikor az egyik versenyző egy kedves ajándékkal lepte meg a séfeket, igazán figyelmes és gondoskodó módon!


Gábor bizony dicsérni is tudott, ha egy versenyző tényleg megérdemelte, egy alkalommal igencsak kedves véleményt fogalmazott meg a válogató során.


Persze Gábor is tud néha egy kicsit morcos lenni, egy alkalommal például kicsit kiközösítették a séfek a kóstolásból, így ő utólag kóstolta meg az ételt nem foglalkozva azzal, hogy Frici és András már mennének tovább az értékelésben.


A verseny során nem minden ment fényesen fekete csapata számára, a séf azonban nem akadt ki ekkor sem, csupán csak egy halk megjegyzést tett gyenge eredményükre.


Amikor csapata számos őrültséget csinált a konyhában Krausz Gábor csak ennyit mondott: ˝Kajak agyhalottak…˝


Volt olyan pillanat is, amikor már Gábor is picikét elpattant egy főzés során. Krausz Gábor versenyzője, Zoli ugyanis teljes pánikban kezdett neki a főzésnek, már a piactéren össze-vissza keresett mindent, pedig a korábbi állapotokhoz képest semminek sem változott a helye. Gábor egyre kevesebb türelemmel figyelte versenyzője szerencsétlenkedését, és egy rövid, de annál lényegretörőbb szóval értékelte a helyzetet...


+1: És ha minden széthullani is látszott, Gáborban akkor sem veszett el a remény, mindig bizakodóan és pozitívan próbált megoldani minden helyzetet. Hát tényleg nem ő a legszuperebb séf és apuka?

Címkék: sefek_cikk   séfek séfe 2   séfek séfe

2019. december 30. 8:55


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS