VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Légy te a konyha győztese az ünnepekkor: Tanulj Wolf Andrástól a Séfek Séféből


Wolf András már két évadgyőzelmet magáénak tudhat a Séfek Séfe konyhájában. Tarts velünk és idézd fel, hogy mik voltak a séf legjobb pillanatai az idei évadban, és elevenítsd fel azt is, hogy mit tanulhattunk a séftől 2019-ben!

Wolf Andrásnál bár voltak összezörrenések a kék csapatban a versenyzők között, egy közös tetkót azonban mégis bevállaltak a játék kezdetekor. A kék csapat tagjai ugyanis egy közös tetoválással szerették volna bevonzzani maguknak a sikert. A tetoválás nem más, mint egy farkas szimbólum. A siker végülis megérkezett a csapathoz, ugyanis kék győzelem született idén is.


Ha úgy van, akkor bizony Wolf Andrásnál is elszakad a cérna, és torka szakadtából üvölteni kezd! Az esetet egy kuka bánta...


Az egyik főzés során a kék csapat tempójával és összjátékával volt baj, Wolf Andrásnál pedig végül elszakadt a cérna. Nem csak a séf, hanem Ádám is teljesen kiborult a káosztól, és András ordításától, így újfent egy kuka bánta a nagy veszekedést.


Andrást nagyon mélyen érintette egy-egy konyhai helyzet is... Egy alkalommal Andi hatalmas hibát vétett a konyhában, miatta egy elem le is maradt a tányérról. Wolf András ekkor kijelentette, hogy eltört benne a valami.


Wolf András bevállalós is volt a konyhában, egy kis nyílt lángtól sem riadt vissza a győzelem érdekében!


Wolf András biztosan nem felejti majd el soha, hogy Bánszki Bence lett a második évad győztese, a kék csapatból!

Címkék: séfek séfe   séfek séfe 2   wolf andrás   sefek_cikk

2019. december 29. 8:50


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS