VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Főzz úgy, mintha Vomberg Frigyes állna melletted


Bizony nem mindig lenne könnyű dolgunk a konyhában a két ünnep között, ha Vomberg Frigyes állna mellettünk. A séf ugyanis kőkemény szigorral irányítja a konyhai folyamatokat, ellentmondást, és lehetetlent nem ismerve! Idézd fel velünk hát a Séfek Séfének azon pillanatait, amikor Frigyes valami emlékezetes pillanatot okozott a nézők számára a főzés felügyelete során!

Vomberg Frigyes számtalan alkalommal beleszólt a konyhai folyamatokba, természetesen mindezt csak puszta jóindulatból. A séf rengeteg tanácsot és kérdést tett fel a "piros csapatnak", ezzel is támogatva és irányítva őket a főzés során. Kétségtelen, hogy minket is harci díszbe öltözve támogatna a séf a főzés során, de nem biztos, hogy kellemes lenne az állandó felügyelet minden pillanata...


Egy biztos: Frigyesnek nem menne az, hogy csöndben maradjon a konyhában!


A becézgetéssel is csínján kell majd bánni a séffel, ugyanis nem mindig szereti, ha Frici bácsinak hívják... Főleg nem a konyhában, főzés közben.


Vomberg Frigyesnél bizony vannak olyan pillanatok, amikor majd ˝felrobban˝ a konyhában. Egy alkalommal például ordítva utasította rendre csapatát.


Tojást készíteni mindenképpen tudjunk, ugyanis Frigyes nem tolerálja, ha ez a folyamat nem egészen megy nekünk a konyhában.


Ha lusták vagy lassúak vagyunk, akkor azért azonban egy térden állva könyörgés még belefér. A videón például azt láthatjuk, amikor Vomberg Frigyes térden állva könyörög Kozinak azért, hogy végre végezze már el a munkáját.


De ha ügyesek vagyunk, és eszesek, akkor egy nagy cuppanós puszi lesz a jutalmunk:


Ha kőkeményen dolgozunk, akkor még a verítéket is letörli a homlokunkról:


+1: És végül, ha minden jól megy a konyhában, akkor táncolni és énekelni és fog nekünk a séf, a karácsonyi főzés során!

Címkék: sefek_cikk   séfek séfe 2   séfek séfe

2019. december 28. 8:54


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS