VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
A Séfek Séfe versenyzői már csak tudják: Sose kövesd el ezeket a hibákat karácsonykor


A karácsonyi készülődés során bizony számos kisebb "katasztrófa" is megtörténhet a konyhákban. Ez sajnos mindig előfordulhat, ha az ember főzni kezd, ezt a Séfek Séfe versenyzői is bizonyítani tudják. Cikkünkben idézd fel velünk azokat a pillanatokat, amelyek azért jobb, ha nem esnek meg veled az ünnepi vacsora főzése közben!

Egy alkalommal a szeletelés közben bizony volt olyan versenyző is, aki hagyma helyett, a saját ujját vágta el a nagy igyekezetben.


Később újra vér folyt a Séfek Séfe konyhájában, ugyanis egy újabb versenyző vágta meg magát, most Blanka nem figyelt eléggé...


Egy alkalommal Kozi fogása nem sikerült úgy, ahogy a lány szerette volna, a sütőpapírja rettenetesen elégett a főzés során.


Majd később lángra is lobbant a Séfek Séfe konyhája, felcsapott a tűz! Figyelem, ezt csak profik utánozzák!


Az sem szerencsés, ha nem sütjük kellően át az ételt. Előfordult olyan is, hogy a hal, amely a séfek elé került teljesen nyers és ehetetlen volt. A séfek amikor felvágták a fogást igencsak ledöbbentek.


Bizony az sem mindegy, hogy melyik hagymát hogyan szeleteljük fel a főzés során. A séfek kőkeményen rászóltak Kozira, aki azután sem szeletelte helyesen a hagymát, hogy megmutatták neki. Kozi bár rájött a hibájára, csak nagyon kevés ideje maradt arra, hogy a helyes technikával szeleteljen tovább.


Az sem szerencsés, ha nem csapattársunk valaki a főzés során. Sajnos erre is volt példa a konyhában. Bár Zoli békült volna csapattársával, Laci egyszerűen nem enyhült meg társa irányába... Törő kijelentette, tudja, hogy nem kell barátoknak lenniük, azonban lényegesebben megkönnyítené a közös főzést, ha tudná, hogy nem táplál mély ellenszenvet felé csapattársa.


Bencéék egyik fogása is eléggé félresikerült a főzés során, sajnos a kukában végezte.


+1: Ha már nagyon nem bírod a konyhában való tevékenykedést, többször elvágtad az ujjadat, odaégett az étel, kis híján felgyújtottad a konyhát, akkor alkalmazd Bence módszerét. Fogj egy tál jeget, és nyomd bele az arcodat, hogy lehűlj egy kicsit!

Címkék: sefek_cikk   séfek séfe 2   séfek séfe

2019. december 22. 8:30


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS