VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Látványos, finom, ünnepi: Inspirálódj karácsonyra a Séfek Séfe ízbomba fogásaival


Itt a karácsony, a hatalmas családi ünnepségek időszaka. Ilyenkor mindenki összegyűl az asztalnál, hogy valami igazán finomat egyen szeretteivel. A Séfek Séfe adásaiból most egy kis segítséget szeretnénk adni mindenkinek, aki azon gondolkozik, hogy vajon milyen különleges fogással nyűgözze le rokonait.

Cikkünk útmutató és inspiráció lehet mindenki számára, akik a hagyományos menük mellett valami mást is fel szeretnének tálalni az ünnepi asztalra.

Ez a fogás például teljesen lenyűgözte a Séfek Séfe zsűrijeit:


Ha valaki csak egy jó krémre vágyik, akkor fogadja meg Áron receptjét. Ugyanis Áron nagyon meg volt elégedve a krémmel amit készített, szinte vissza kellett fognia magát, hogy ne falja fel rögtön az egészet.


Aki bevállalósabb, az koktélokat is felhasználhat alapanyagként a konyhában.


Aki még a koktéloknál is vagányabb, az egészen extrém alapanyagokból is főzhet valami finomat!

Ki mondta, hogy egy sült csirke nem lehet ízletes? Másold le Zoli főztjét, és te leszel a konyha királya! Nem kell hozzá más, csak egy kis burgonya, paradicsom és tárkonyos majonéz!

Tanulj a legjobbtól, és készíts el egy igazán egyszerű, de mégis igazi ízbomba fogást Wolf András receptje és praktikái alapján!

+1: Ha azonban az ételen már semmi sem segít, akkor érdemes megfogadni Ági technikáját. Öntsd nyakon borral a fogást!

Címkék: sefek_cikk   séfek séfe 2   séfek séfe

2019. december 21. 9:10


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS