VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Őrületes arcok: Idézd fel velünk a Séfek Séfe felejthetetlen jelenetkezőit


Bár a verseny kezdete már nem most volt, mégis érdemes felidézni, hogy milyen felejthetetlen "konyhatündérek" jelentkeztek a műsorba, sok esetben inkább mókás karakterükkel, semmint ízletes fogásukkal lenyűgözve a zsűrit.

Gererdo Manuel Arcos egy kis színt visz már az első percekben a Séfek Séfe műsorába. Annyit elárulunk, hogy a Mexikóból érkező energiabomba egy igazán különleges étellel próbálja majd lenyűgözni a zsűrit, rögtön lesokkolva a séfeket.


Bár sámliról főz a Séfek Séfe mélynövésű szakácsa, de célja az, hogy valami maradandót alkosson a konyhában. A hobbiszakács elárulja, hogy nem csak a főzés a szenvedélye, hanem a nők is. Hogy sikerül-e lenyűgöznie a séfeket, az ma este biztosan kiderül!


Ismerd meg a Séfek Séfe első adásának csinos jelentkezőjét, Géczi Beatrixot! Vajon sikerül a dögös anyukának lenyűgöznie a zsűriket?


Cser Ádám séfhelyettesként dolgozik Angliában, és célja az, hogy ne csak elvont, megbélyegzett srácként tekintsenek ezentúl rá, hanem profi szakácsként is.


Hatalmas vagány mosollyal vágott neki a főzésnek a Séfek Séfe egyik versenyzője, és nem mást használt hozzá, mint egy vasalót.


Hogy is felejthetnénk el Kozit?

Kilenc éve vesztette el látását Szabolcs, aki nem győzni érkezett a műsorba, hanem példát mutatni mindenkinek. Szabolcs célja, hogy megmutassa, igenis merjünk nagyot álmodni.


Bence ördögi kacajjal fejtette ki, hová helyezné fel a répát a főzés során..


Semmi sem állíthatja meg a 86 éves Cicanénit, aki óriási lelkesedéssel és fiatalokat megszégyenítő energiákkal vág bele a főzésbe. Hogy az idős hölgy bírja-e majd a tempót és étele lenyűgözi-e a zsűriket, az este kiderül!

Nektek ki volt a kedvenc karakteretek?

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek_cikk

2019. november 9. 11:19


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS