VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Online maraton: Nézd vissza a Séfek Séfe eheti adásait


Elérkeztünk a Séfek Séfe utolsó hetéhez, ahol végül kiderül, hogy ki "főzte meg" a Séfek Séfe címet. Tarts velünk összefoglalónkban, és nézd vissza a felejthetetlen évad utolsó adásait!

Nincs megállás a Séfek Séfe konyhájában, továbbra is elképesztő tehetséget és ügyességet igénylő feladatok várják a versenyzőket.


˝Nincs otthon a macska, cincognak az egerek˝ - ez a Séfek Séfe mai adásának jelmondata, a séfek ugyanis most nem szólhatnak bele a főzés folyamatába!


A versenyzőknek most sincs könnyű dolguk, annyi könnyebbség viszont jár a csapatoknak, hogy az előző évadból érkezik három segítő is számukra. Hogy ki szerzi meg így a védettséget, és jut be egyenes ágon az elődöntőbe, az most eldől!

Az elődöntő során óriási kihívások várnak a versenyzőkre, és három séfjelölttől el is búcsúzunk az adásban. Hogy ki folytathatja tovább a versenyt a döntőben, az az adásból kiderül!

És végre kiderül, ki lett a Séfek Séfe győztese! A három bent maradt versenyző elképesztő fogásokkal próbálja meg lenyűgözni a szakmai zsűrit, akik sokszor alig győzték dicsérni az elkészített különleges fogásokat!

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek25   séfek séfe 2   séfek séfe

2019. november 8. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS