VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Elérkezett a mindent eldöntő nap: Vajon kinek a nevét rejti a cloche?


A Séfek séfe konyhájában elképesztő izgalmakra lehet számitani a pénteki adásban, hiszen a ma 19.20-tól dupla epizóddal jönnek a konyha mesterei. Mint mindig ezúttal is lesznek meglepetések és váratlan fordulatok, de az indulatokat sem retik el a versenyzők!

Ami már biztos, ma lángra kapnak az indulatok a séfek konyhájában. A mai első adásban még 6 ember ragad fakanalat, hogy bejusson a döntőbe. A 6 legjobb vereennyző 2019-ben: László Andrea, Bánszki Bence, Cser Ádám, Varga Viktor, Kelemen Áron, Papdi László. A herokikus küzdelmekkel ezúttal sem állhatnak le a versenyzők, mégpedig azért, mert Liptai Claudia tartogat meglepetéseket még. 

Ma mindegyik versenyző ringbe száll azért, hogy ott lehessen a döntőben, és megszerezze a Séfek Séfe címet. Itt már mindenki nagyon jól főz, így akár egy apró hiba vagy hiányosság dönthet arról, hogy ki jut tovább a következő megmérettetésre. Claudia elmondta, hogy itt már nincs védettség, a séfek nem segítenek, és az első feladat után valakitől elbúcsúzunk.

 

A főzés során mindenkinél történhetnek apróbb balesetek, így történt ez most Varga Viktornál is. A versenyző bár egy fantasztikus fogást gondolt ki, a konyhai gép "megviccelte" picit, így kifolyt a céklalé.Vajon újra kell emiatt gondolnia fogását?

Elismert szakemberek segítenek majd a séfeknek kóstolni. A kóstolótérben nem mások ízlelik majd meg a fogásokat, mint Pintér Katalin, Győrfi Árpád és Farkas Richárd.

A versenyzők elárulták a főzés közben, hogy kit tartanak a legesélyesebbnek arra, hogy a döntőbe "főzzék magukat". Meglepő válaszok születtek, ha kíváncsi vagy arra, hogy ki-kit mondott, akkor kattints a videóra!

Korhatár: 12 év

Címkék: séfek séfe   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   ördög nóra   vomberg frigyes   sefek_cikk

2019. november 8. 17:53


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS