VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
László Andi lett a Séfek Séfe legjobb női versenyzője


A tegnapi nap folyamán Ági búcsúzott a versenytől, így megvan a Séfek Séfe második évadának legjobb női versenyzője! 

Andi már több alkalommal is hangoztatta, hogy nagyon szeretne ő lenni a Séfek Séfe második évadának legjobb női versenyzője, és úgy tűnik, ez az álma Ági kiesésével valóra is vált. A két lány apait-anyait beleadott a küzdelembe, végül azonban csak egy ember győzedelmeskedhetett.

Andi most már megnyugodhat, hiszen ha nem is nyeri meg a versenyt, még akkor is övé lesz a legjobb női versenyző címe.

Válogatásunkban összegyűjtöttük Andi legjobb pillanatait az utóbbi időből:

Bence nem volt teljesen megelégedve Andi konyhai munkájával, ezt pedig szóvá is tette a lánynak. Andi azonban nem hagyta magát, és határozottan megmondta véleményét a szituációról, és Bence - véleménye szerint - alaptalan kritikájáról.Azt kijelenthetjük, hogy László Andinak a verseny után nem a piros lesz a kedvenc színe. A kékek csapatát erősítő versenyzőnek ugyanis elege van már a piros tányérok dömpingjéből...László Andi véleménye szerint a sajt amit reszelt eléggé lábszagú. Ez pedig nem hangzik valami bíztatóan, már ami az étel ízét illeti...A Séfek Séfe csapatai a főzési idő lejárta előtt nem sokkal kapták meg azt a feladatot, hogy egy teljesen új fogást főzzenek egy kislánynak, aki természetesen nem fogyaszthatja el az alkoholos fogásokat. A csapatok és a séfek is teljes sokkot kaptak, döbbenettel fogadták az újabb brutális csavart.


Wolf András egy teljesen más taktikával vágott neki a főzésnek a Séfek Séfe konyhájában. A séf ugyanis elhatározta, ma csak nyugalommal, halkan és csendben fogja iránytani a munkafolyamatokat.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek22   séfek séfe 2   séfek séfe   sefek_cikk

2019. november 5. 17:21


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS