VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Vajon ki lesz a legjobb női versenyző a Séfek Séfe második évadában?


Egyre inkább élesedik a verseny a Séfek Séfe stúdiójában, és mind Andi, mind Ági apait-anyait beleadnak azért, hogy ők legyenek a legjobb női versenyzők idén, 

Bár Áginak egyszer már búcsúznia kellett a versenytől, végül visszafőzte magát a versenybe, és így végül újra két nő harcol most azért, hogy ő legyen a legjobb. 
Andi többször is hangoztatta már a verseny során, hogy nem titkolt célja kiejteni Ágit, hiszen szeretné, hogy újra ő legyen a "nők között a győztes". 

Már mind a két lány bizonyított rátermettségből, a kérdés azonban az, végül kinek sikerül győzedelmeskednie? 

Nem sikerült még dönteni? Itt egy kis segítség!

Andi szerint egyre inkább kiérdemli Wolf András bizalmát, hiszen elmondása szerint, ő bármilyen piszkos munkát elvégez.László Andi véleménye szerint a sajt amit reszelt eléggé lábszagú. Ez pedig nem hangzik valami bíztatóan, már ami az étel ízét illeti...László Andi nemrégiben elhunyt nagypapája kedvencét hozta a séfek elé. Vajon a szigorú ítészek tetszését is elnyeri az étel?

Ági nem hallgatott Vomberg Frigyesre, ennek következtében pedig nem sikerült úgy a fogásuk, ahogy azt szerették volna... Vajon még lehet javítani rajta?
A séf most nem dorgált, hanem dicsért, méghozzá nem is akárhogyan!Ágnes 30 éves korában jött rá arra, hogy a főzés az igazi szenvedélye. A Séfek Séfe tegnap kiesett versenyzője elmesélte, hogy milyen élményekkel gazdagodott a versenyben, és mik a jövőbeli tervei. Megosztotta azt is, hogy hol tart most a főzés terén, és mennyire érzi magát otthon, a gasztronómia világában.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   séfek séfe 2   sefek_cikk

2019. november 4. 21:15


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS