VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Izzott a levegő a Séfek Séfe konyhájában: Röpködtek a beszólások a főzések alatt


Nem kérdés, órási feszülség uralkodik a konyhában a főzések során, ennek következtében pedig néhányszor egy-két kemény beszólás, vagy egy-egy erősebb mondat is kicsusszant a séfek és a versenyzők száján. Nézd vissza a legpolgárpukkasztóbb pillanatokat a negyedik hétből! 

Laci véleménye szerint sokkal több tapasztalattal rendelkezik a konyhában, mint Dominik, így nagyon nehezen tudta elfogadni azt, hogy a "kisfiú" irányítson a konyhában.Cser Ádám például Wolf András "házikedvencének" nevezte Bencét...Krausz Gábor és Dominik kapcsolata egyre inkább elmérgesedni látszik, ugyanis a fiatal srác nem ért sokszor egyet azzal, amit Gábor mondd neki, nem gondolja, hogy rászolgált volna a sok a kritikára amit kap a séftől nap mint nap.Krausz Gábor felszólította Dominikot arra, hogy probléma adódik, akkor azokat megoldani kell, nem elkezdeni durcáskodni. A séf határozottan megkérte Dominikot arra, hogy kapja össze magát.Krausz Gábor megnézte azt, hogy hogyan is boldogul Gabi a kék csapatnál. Úgy tűnik, hamar befogadták a cserfes lányt, ugyanis Wolf András hamar elhessegette konyharészükről séftársát.Vomberg Frigyes igazi motivátor, ha csapata hajtásáról van szó! Most Varga Viktor homlokát törölgette a séf a kőkemény munka közben. Hát nem figyelmes?Varga Viktor, a pirosak csapatának tagja is teljesen ledöbben mindig a versenyben található rengeteg fordulat miatt. A versenyző izgalommal telve vág neki a napnak, hiszen tudja, bármi megtörténhet a csavarokkal teli nap folyamán.Krausz Gábor versenyzője, Zoli teljes pánikban kezdett neki a főzésnek, már a piactéren össze-vissza keresett mindent, pedig a korábbi állapotokhoz képest semminek sem változott a helye. Gábor egyre kevesebb türelemmel figyelte versenyzője szerencsétlenkedését, és egy rövid, de annál lényegretörőbb szóval értékelte a helyzetet.Cser Ádám egyszer fent, egyszer lent van a Séfek Séfe konyhájában. A versenyző most újra lenyűgözte a séfeket kitűnő ételével, azonban erre most még Ádám sem számított.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek20   sefek_cikk

2019. november 3. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS