VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Rafinált fogások, különleges ételek: Idézd fel a Séfek Séfe legmerészebb fogásait


Ezen a héten is számos izgalmas, és nem mindennapi feladattal kellett szembesülniük a Séfe Séfe versenyzőinek. Hogy melyik csapat hogyan is reagált minderre, és milyen nehézségek akadtak a főzés közben, az összefoglalónkból kiderül! 

Már a hét elején rögtön nagyon szigorú bírák döntöttek a csapatok ételeiről. Nem volt könnyű dolga a csapatoknak, ugyanis ételeiket egy igen kritikus és finnyás csapat fogja bírálta el, akik nem mások voltak, mint a gyerekek.A gyerekeknek való főzelék után kedden az alkoholos italoké volt a főszerep az ételekben! A csapatok mindent beleadtak abba, hogy az ő fogásuk legyen a "legütősebb"!A Séfek Séfe csapatai a főzési idő lejárta előtt nem sokkal kapták meg azt a feladatot, hogy egy teljesen új fogást főzzenek egy kislánynak, aki természetesen nem fogyaszthatja el az alkoholos fogásokat. A csapatok és a séfek is teljes sokkot kaptak, döbbenettel fogadták az újabb brutális csavart.Egy biztos a Séfek Séfe műsorában, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Liptai Claudia egy újabb nehezítést közölt kedd este a játékosokkal, melynek hatására teljesen berobbant a Séfek Séfe konyhája.Később, az egyéni feladat során rendesen fel kell kötniük a kötényüket a versenyzőknek, ugyanis recept nélkül kell majd lemásolniuk az eléjük tett ételeket, csupán az ízlelőbimbóikra hagyatkozva.A Séfek Séfe konyhájában bizony semmire sem lehet előre felkészülni, azonban fontos, hogy a versenyzők ne csak a szakmai tudás tekintetében, hanem mentálisan is a toppon legyenek. A kiesett versenyzők szerda este, a második alkalomra már sokkal bölcsebben, és felkészültebben néztek szembe a rájuk váró akadályokkal.A versenyzőknek jól feladta a leckét az újabb csapatfeladat, ennek következtében pedig számos dolog nem alakult úgy számukra, mint ahogy eltervezték, szarvashibákat követtek el a verseny során.És csütörtökön is jött a csavar! A csapatoknak egy megadott keretösszegen belül kellett vásárolniuk a piactéren, amely egy főre lebontva igencsak csekély összeg volt.

A Séfek Séfe csapatainak nem volt könnyű dolga, ugyanis menzás fogásokat kellett elkészíteniük. Természetesen ez nem csak ennyi volt...Az egyéni feladat során nem a pénzzel, hanem az idővel kellett gazdálkodniuk a csapatoknak.Igazán "misztikus" fogásokat készítettek a csapatok pénteken, semmi sem az volt, mint aminek látszott!A "misztikus" csapatfeladat eléggé kifogott a versenyzőkön, a főzés során több szarvashibát is vétettek. A fő elemek elkészítése tehát, eléggé feladta a leckét minden egyes csapatnak.Cser Ádám számára első hallásra feladta a leckét pénteken a tojásleves, így a versenyző kicsit aggódva vágott neki a konyhai feladatnak.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek11   sefek_cikk

2019. november 3. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS