VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Gabinak másodszorra is búcsúznia kellett a Séfek Séfe versenyétől


Nem semmi fejezetet tudhat maga mögött a Séfek Séfe versenyzője, Szikra Gabriella! 

Szikra Gabriella eleinte a feketék csapatát erősítette, később azonban átkerült a kékhez. Egyszer kiesett a versenyből, majd visszafőzte magát, most pedig újfent búcsúznia kellett a Séfek Séfétől.

Egy valamit nem mondhatunk Gabi Séfek Séfében eltöltött idejére, mégpedig azt, hogy unalmas. A mindig mosolygós, jókedvű, határozott lány egy kis színt vitt bele a Séfek Séfe életébe és a konyhába. Bár a versenyzőnek voltak nehéz pillanatai is, mindig igyekezett pozitívan látni a dolgokat, és legjobb tudását felhasználva, kellő határozottsággal és minden kihívásba apait-anyait beleadva hajtotta végre a rá váró feladatokat.

Most azonban másodszorra is Szikra Gabriellának kellett búcsúznia a Séfek Séfe versenyétől. A kiesett versenyző Lenzsér Olivérnek mesélt arról, hogy hogyan is élte meg a kiesés pillanatát, miben változott meg az élete a verseny óta, és egy kis bepillantást is engedett abba, hogy hogyan is zajlik egy-egy forgatás a Séfek Séfe stúdiójában.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek20   sefek_cikk

2019. november 2. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS