VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Röpködtek a beszólások: Ezen a héten is felvágták a séfek nyelvét a konyhában


Egy koynhában bizony határozottan és kemény kézzel kell irányítani, ha időben kész akar lenni az ember, és igazán ízletes fogást szeretne letenni az asztalra. A séfek a Séfek Séfe konyhájában is megmutatták, hogy hogyan kell profin irányítani egy csapatot. A siker azonban néha egy-két kritikusabb és keményebb mondatot is megkívánt.

Valahol elcsúszott a kommunikáció Wolf András és László Andi között, a lány nem igazán értette, mit is szeretne kérni tőle a séf, így pedig igencsak nehezen haladt a tálalás.


Vomberg Frigyes és Wolf András nem voltak elégedettek László Andi töltött kála süteményével, azonban a fekete csapat séfét meggyőzte az édesség.


Krausz Gábor kőkemény ítéletet hozott meg csapatának egyik tagjáról. Véleménye szerint, ha Dominik nem változtat a hozzáállásán, akkor sosem lesz jó séf belőle. Reméljük a fiatal srác összeszedi magát, és megmutatja a séfnek azt, hogy van benne potenciál!


Krausz Gábor felszólította Dominikot arra, hogy probléma adódik, akkor azokat megoldani kell, nem elkezdeni durcáskodni. A séf megkérte Dominikot arra, hogy kapja össze magát.


Vomberg Frigyes kíméletlen őszinteséggel véleményezte volt csapattagjait.


Krausz Gábor sem kímélte volt versenyzőit: Így véleményezte főztjüket.


Vomberg Frigyes igazi motivátor, ha csapata hajtásáról van szó! Most Varga Viktor homlokát törölgette a séf a kőkemény munka közben. Hát nem figyelmes?


Krausz Gábor versenyzője, Zoli teljes pánikban kezdett neki a főzésnek, már a piactéren össze-vissza keresett mindent, pedig a korábbi állapotokhoz képest semminek sem változott a helye. Gábor egyre kevesebb türelemmel figyelte versenyzője szerencsétlenkedését, és egy rövid, de annál lényegretörőbb szóval értékelte a helyzetet.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek20   sefek_cikk

2019. november 2. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS