VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Nézd vissza a Séfek Séfe legparádésabb pillanatait, őrült kihívásait


A harmadik hét is tele volt izgalmas fordulatokkal, óriási csavarokkal a Séfek Séfe műsorában. Ha kíváncsi vagy a legőrültebb pillanatokra, legkeményebb kihívásokra, akkor tarts velünk összefoglalónkban! 

Durva nehezítéssel dolgoztak a csapatok az első közös főzős feladatban. A séfek nem segíthetnek csapataiknak teljesértékűen a főzés során, így biztosan sokkal nehezebb helyzete van minden egyes csapatnak.


Hihetetlen küzdelmek zajlanak a Séfek séfe konyhájában. A versenyzők elvágják magukat, de mennek tovább, mit sem törődve a fájdalmakkal.
A kék csapat tagjai egy közös tetoválással szeretnék bevonzzani maguknak a sikert, ami nem más, mint egy farkas szimbólum.
Cser Ádám egyszerűen nem hitte el, ami éppen velük történik. A versenyző véleménye szerint egyáltalán nem volt olyan rossz a fogásuk, hogy mindent pontot csakis piros csapat kapjon eddig.
Liptai Claudia egy olyan nehezítést közölt a csapatokkal, amely merőben megváltoztatja a konyhai munkavégzést. A csapattagoknak ugyanis egy emberen kívül tilos kést a kezükbe venniük a főzés során. De vajon akkor hogyan oldják meg a feladatot? Papdi László véletlenül rányúlt a késre, bár tilos volt neki. Egyelőre még nem kapott érte büntetést, azonban egy biztos: ennek valami következménye lesz.
A kék csapat dönthetett arról, hogy melyik versenyző, mikor kezdheti el a főzést a Séfek Séfe konyhájában. Fontos döntés van a kékek kezében, ugyanis akár rajtuk múlhat, hogy ki esik ki a mai napon.
Szabó Péter nehéz döntést hozott: búcsút int a feketék csapatától, én önként távozik. A távozása oka nem más, mint az, hogy beteg a nagymamája, és ápolnia kell őt.

Nem mindennapi módon kóstolhatják meg a séfek az édességeket, ugyanis csapattagjaik kezéből ehetnek csupán.
Cser Ádám bár nem akarta elfogadni a többiek segítségét, hogy ne hátráltassa őket, végül mégis felhasználta Timi piskótáját desszertjéhez. Wolf András teljesen ledöbbent az eset kapcsán, mivel véleménye szerint Ádám az ízletes piskótát is elrontotta végül a fogással.
Zolit a kispadra küldte a másik csapat, így kénytelen volt a távolból figyelni csapata munkáját. Hogy ne ácsorogjon csak tétlenül, Krausz Gábor feladatot is adott volt főnökének: kávét készítettet vele. Hogy mindezt hogyan viselte a volt főnök, az a videóból kiderül!
A séfek kiállása után a csapatok pánikba estek a pontos instrukciók hiánya miatt.
Emília és Ági fogása nem került fel a futószalagra időben, így büntetésre kell számítaniuk, mivel megsértették a versenyszabályzatot.
Emília és Ági nem tették fel időben a tányérjaikat a futószalagra, ennek pedig igen komoly következményei lettek. Habár csak Emília búcsúzott volna a versenytől, így Frigyes két versenyzőjét is elvesztette.
A Séfek Séfe konyhájában újabb ötletes és fordulatos csavarok nehezítik meg a versenyzők munkáját. Most a csapattagok kezébe került a döntés, a séfek pedig sokszor nem hitték el azt, amit láttak és hallottak. Kőkemény perceknek nézünk elébe az esti adásban!
A feketék csapata nem dolgozott olyan jól, mint ahogy Krausz Gábor elvárta volna, legfőképpen Dominik. A fiatal versenyző számos hibát elkövetett a főzés során, saját testi épségét is veszélyeztetve vele.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek15   séfek séfe 2   séfek séfe   sefek_cikk

2019. október 27. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS