VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Parás veszekedések kendőzetlenül: Nézd vissza a Séfek Séfe legjobb extra videóit


Exkluzív beszélgetések, kisípolás nélküli parázs viták! Ha kíváncsi vagy a versenyzők kiesés utáni reakcióira és életére, illetve a legizgalmasabb ordításokkal teli vitákra, akkor ragadj meg egy popcornt, és tarts velünk összefoglalónkban! 

Kedden nem csak Kozi búcsúzott el a Séfek Séfe versenyétől, hanem Peti is, aki beteg nagymamája ápolása miatt kénytelen volt feladni a küzdelmet. A versenyző könnyes szemmel és elcsukló hanggal közölte döntését csapattársaival, akik teljesen lesokkolódtak a borzalmas hír kapcsán.


Bár Blankának a tegnapi nap folyamán el kellett búcsúznia a Séfek Séfe műsorától, a gasztronómia továbbra is a szenvedélye marad. A kiesett versenyző elárulta, hogy mi is a célja a főzéssel, és hogyan szeretné "megreformálni" a háziasszonyok gasztrokultúráját.


Wolf András durván rápirított Ádámra és csapatára. A séf rendkívül csalódott volt amiatt, hogy a csapat nem tud összehozni egy normális ételt időre és értékelhető szinten. Nézd meg a parázs vitát kendőzetlenül, kisípolás nélkül!


Emília és Ági megsértette a Séfek Séfe szabályzatát, így távozniuk kellett a versenyből. A többi versenyző teljesen ledöbbent ettől a bejelentéstől, hogy mind a két lánynak haza kell mennie. A videóban érzéseikről kendőzetlenül és kisípolás nélkül mesélnek most a versenyzők!


Ágnes 30 éves korában jött rá arra, hogy a főzés az igazi szenvedélye. A Séfek Séfe tegnap kiesett versenyzője elmesélte, hogy milyen élményekkel gazdagodott a versenyben, és mik a jövőbeli tervei. Megosztotta azt is, hogy hol tart most a főzés terén, és mennyire érzi magát otthon, a gasztronómia világában.

Kozi Lenzsér Olivérnek mesélt a Séfek Séfében szerzett élményeiről. Az öntörvényű versenyző őszintén mesélt a kamerák előtt arról, hogy milyen most a kapcsolata Vomberg Frigyessel, mit adott neki a verseny, és hogyan változott meg a személyisége és a hozzáállása a fordulatos műsor során.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   sefek15   séfek séfe 2   séfek séfe   sefek_cikk

2019. október 26. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS