VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Idézd fel velünk a Séfek Séfe elmúlt öt adásának legjobb pillanatait


Bár nagyon nehéz lesz csak pár alkalmat kiemelni, amikor valami szenzációs történt a Séfek Séfe konyhájában, mégis igyekeztünk összeszedni olyan pillanatokat, amelyeket érdemes valamiért megjegyezni!

Kozi viselkedésével egy cseppet sem voltak megelégedve a séfek, főleg nem Vomberg Frigyes, akit nem először szólt oda csúnyán a lány.

A szeletelés közben bizony volt olyan is, aki hagyma helyett, a saját ujját vágta el a nagy igyekezetben.

A séfek egyik értékelése után a csapat minden egyes tagja egymásnak ugrott, mindenki a másikat hibáztatta a hibákért.

A Séfek Séfe versenyzői között Krausz Gábor volt főnöke is próbára teszi tehetségét, aki elárulta, igazán furcsa neki ez a szituáció, hiszen volt beosztottja dönthet most a sorsáról.

A séf Kozihoz is odasétált, és kijavította a lány munkáját, amelyben volt hiba bőven. "Ezt a Frici meglátja, neked fog esni" - figyelmeztette a séf Kozit.

Mindenki a másikat hibáztatta a Séfek Séfe versenyzői közül. A csapattagok sajnos egyáltalán nem voltak megelégedve a főztjükkel, ami szerintük úgy néz ki mintha a tányérra hánytak volna.

Vomberg Frigyes nem volt megelégedve a versenyzők munkájával, és kijelentette: Lehet, hogy senkit sem fog tovább engedni ezzel a munkával.

A sztárséf régebben Zoltán beosztottja volt, azonban most fordult a kocka és Gáboron múlt, hogy hogyan alakul volt főnöke sorsa.

Vomberg Frigyes csapatán kifogott a tojáskészítés, a séf pedig eléggé ideges is lett ettől a szituációtól.

Nagy sietségben sertepeltélt Wolf András csapata a konyhában, hirtelen senki nem találta a megfelelő alapanyagokat...

A kék csapat nagy bajban van, ugyanis az egyik legfontosabb alapanyagot felejtették a piactéren, ami nem más, mint a só.

Korhatár: 12 év

Címkék: krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes   séfek séfe 2   séfek séfe   sefek_cikk

2019. október 20. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS