VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Nem voltak kíméletesek: Rendesen felvágták a séfek nyelvét ezen a héten is


A séfek sokszor elég keményen mondták el véleményüket a Séfek Séfe versenyzőinek, ez azonban sosem szegte a motivált versenyzők kedvét, hiszen egy tökéletes étel elkészítésénél szükség van kellően magabiztos irányításra és szigorra!

Kozi nem egészen precízen szeletelte a hagymákat, amit Wolf András szóvá is tett neki. Hogy a lány hogyan reagálta le a helyzetet, az a videónkból kiderül.

Kozi nem helyesen szeletelte fel a hagymát, így a séfek nem tudták beleszámolni a mérésben azokat a darabokat, így a szeletek a kukában végezték.


Vomberg Frigyest Frici Bácsinak nevezte Cser Ádám, a séfnek azonban nagyon nem tetszett ez a fajta megnevezés a konyhában.

A Séfek Séfe versenyzője feltalált valami újat, és egy olyan összeállítást készített el, amelyet tán még soha senki. A csirkebőrbe bújtatott szeder, még a sokat látott zsűrit is sokkolta.

Vomberg Frigyes tisztaságot, rendet, fegyelmet, figyelmet, pontosságot és precizitást vár el a csapata tagjaitól. Hogy a fogás, amit készítenek, mennyire nyeri majd el a döntőbírák tetszését, az hamarosan kiderül!


Barbi nem jól aprított a konyhában, Krausz Gábor pedig rá is szólt a versenyzőjére, hogy nem jól dolgozik.


A séfek ezzel az étellel nagyon nem voltak megelégedve, főleg ami a képosztát illeti. Ugyanis nagyon lapos és semmit mondó ízvilága volt a tányéron lévő ételnek.


Nincs megállás a Séfek Séfe konyhájában, ma is könyörtelen küzdelem színtere a konyha, ahol váratlan fordulatok, és kőkemény feladatok nehezítik a versenyzők mindennapjait. Hogy Frici miért könyörög térden állva Kozinak? Az is kiderül!

Korhatár: 12 év

Címkék: sefek_cikk   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes

2019. október 20. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS