VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Óriási hibák, hatalmas füst, elrontott fogások a Séfek Séfe konyhájában


Nem hiányzott az izgalom és a pörgés a Séfek Séfe konyhájából, a nagy hajtás során pedig akadt pár olyan étel is, amely nem egészen úgy sikerült, mint ahogy készítője szerette volna. Idézd fel velünk azokat a pillanatokat, amikor nem minden úgy ment a konyhában, ahogy azt a versenyzők és a séfek szerették volna! 

A kék csapat nagy bajban van, ugyanis az egyik legfontosabb alapanyagot felejtették a piactéren, ami nem más, mint a só.


A Séfek Séfe konyhájában bármi megtörténhet és Ádámmal meg is történt. Nagyon leégett a morzsája...


Hihetetlen küzdelmek zajlanak a Séfek séfe konyhájában. A versenyzők elvágják magukat, de mennek tovább, mit sem törődve a fájdalmakkal.


Varga Viktor nagyon beparázott a csirkés feladattól, és minél jobban pánikolt, annál silányabb munkát végzett.


A csapatfeladatokat mindenki leosztotta, Liszkóczi Gergőnek azonban a takarítás feladata jutott, amelynek a fiú egy cseppet sem örült, hiszen így nem tudja megmutatni a séfeknek tehetségét.


A séf észrevette, hogy több versenyző is rosszul pucolta meg a tintahalat, így közbelépett még az előtt, hogy az egész munkájuk értékelhetetlen lett volna.

Juci néni hatalmas füstöt okozott a konyhában.

Korhatár: 12 év

Címkék: sefek_cikk   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   vomberg frigyes

2019. október 19. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS