VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Botrányos ételek a Séfek séfe konyhájában: Ezeket még Te sem ennéd meg


Sajnos sok versenyző túlizgulta vagy túlgondolta a főztjét, de akadtak olyanok is, akiknek tanácsolták, hogy örökre kerüljék el a konyhát.

"Az íze rosszabb, mint a látványa..." ; "Ez botrány..." - fogalmazták meg a séfek egy-egy fogás kapcsán.

Nem mindennapi fogást tálaltak Krausz Gábor elé, amely láttán a séf erősen hezitálni kezdett egyáltalán megkóstolja-e. Érdeklődve kérdezte társaitól, hogy mihez hasonlíthat az étel íze.

Vomberg Frigyes véleményével még hagymát is lehetett volna pirítani.

Krausz Gábor kíméletlenül odamondta a versenyzőnek a véleményét, ám ezzel együtt tovább is juttatta a leendő séfet, hiszen látott az ételében lehetőséget.

Egy egyszerű, hétköznapi reggelit tálalt fel a séfeknek a szakácsként dolgozó Sárközi György, amely nem csak pofon egyszerű volt, hanem a versenyhez méltatlan is, sőt, még rossz is.

Egyszerű reggelit tálaltak fel a séfek elé, akik teljesen ledöbbentek az étel láttán. "Itt nagyon nagy a baj!" - jegyezte meg Vomberg Frigyes a szakács férfinak, aki nagyon bátor azért, mert egy ilyen ételt fel mert tálalni.

A séfek egyszerűen nem értették a Bence által összerakott tányért, próbáltak rájönni arra, hogy milyen koncepció alapján épülhetett fel a fogás... Mindezt inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Ehetetlen fogást kellett a séfeknek megkóstolniuk, sokszor azt sem tudták hogyan reagáljanak egy-egy kóstolás során. Vomberg Frigyes egy alkalommal nemes egyszerűséggel szalvétába köpte a falatot.

Korhatár: 12 év

Címkék: sefek_cikk

2019. október 12. 6:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS