VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Online maraton: Nézd vissza a Séfek séfe 2 eheti adásait!


Elképesztő akarattal álltak a konyhapult mögé a versenyzők, hogy lenyűgözzék ételükkel a séfeket. Volt aki sikerrel járt, de akadt olyan is, aki nem viselte jól a zsűri kritikáját. 

1. adás

Kreatív ötletek, nem mindennapi fogások emellett pedig hatalmas mélységek és félrenyúlások is láthatóak lesznek a Séfek Séfe első adásában. Tarts velünk te is, és nézd meg, milyen ételek készültek el!

2. adás

A Séfek séfe második adásában újabb versenyzők mutathatták meg, hogy mit is tudnak a konyhában. Hogy kik tudtak hatni a zsűritagok ízlelőbimbóira, azt tudd meg a teljes adásból.

 

3. adás

Óriási meglepetések és különleges karakterek teszik színesebbé a válogató harmadik napját is. A fergeteges pillanatokért nézd meg a Séfek Séfe harmadik adását!

4. adás

A mai napon is elképesztő kreációk kerültek a séfek elé, Wolf András, Krausz Gábor és Vomberg Frigyes sokszor megszólalni sem tudott egy-egy fogás láttán. Hogy hogyan reagáltak az eléjük kerülő ételekre, az az adásból kiderül!

Korhatár: 12 év

Címkék: sefek_cikk

2019. október 12. 8:00


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS