VIDEÓK ADÁSOK SÉFEK A MŰSORRÓL SMS-KVÍZ ELSŐ ÉVAD
Wolf András: ˝Leírhatatlan a boldogság, amit most érzek˝


A Séfek séfe győztes séfje úgy látja, Robi megérdemelten nyerte meg a műsort és rendkívül büszke rá. Boldogan vágott neki az utolsó megmérettetésnek, hiszen két versenyzője is bejutott a döntőbe. Wolf András pozitívan tekint vissza a verseny időszakára, és örül, hogy séftársaival is elmélyült a kapcsolatuk az adások során.

A gasztro-tehetségkutatóban amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három profi séfjét, Wolf Andrást, Vomberg Frigyest és Krausz Gábort.Az első fázisban, a válogató adások alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják saját csapatukat.A séfek vezetésével egyre több feladatot megoldva napról napra szűkül majd a mezőny. A műsorfolyam végén az is kiderül, melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak, ki lesz a Séfek séfe, és ezzel a 10 millió forintos fődíj és a franciaországi Paul Bocuse Intézet három hetes kurzusa.

Korhatár: 12 év

Címkék: geoblocked   séfek séfe   Tatai Róbert   krausz gábor   wolf andrás   séfek séfe   ördög nóra   vomberg frigyes

2017. szeptember 29. 20:31


KÖZÖSSÉG
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS